Κάτω Πατήσια: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

Τηn παραίτησή του από την υπεράσπιση του ιερέα, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης, ανακοίνωσε ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.
Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρεται σε νεώτερα στοιχεία τα οποία ήρθαν στο φως για τη δράση του ιερέα και τα οποία, όπως αναφέρει ο δικηγόρος, ο κατηγορούμενος του τα απέκρυψε αρνούμενος μάλιστα και το βιασμό της ανήλικης.
Η προσωπική δήλωση του δικηγόρου
«Επειδή τα ως νέα στοιχεία που είδαν το φώς της δημοσιότητας στις 24-01-2022 έρχονται σε αντίθεση με τα πιστεύω μου, τα χρηστά ήθη και την υπερασπιστική μου νομική κατεύθυνση δηλώνω ευθαρσώς πως παραιτούμαι από την υπόθεση» αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Θεοδωρόπουλος και παράλληλα προσθέτει:
«Αρνούμαι την εντολή που έλαβα από τον ίδιο τον κατηγορούμενο στις 21-01-2022, τονίζοντας την αλήθεια που με διέπει ως συνήγορος καθώς είχα την διαβεβαίωση από τον ίδιο τον Ιερέα πως δεν υφίσταται καμία ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη 14χρονη, αποκρύφτηκαν στοιχεία σε εμένα τον συνήγορό του, από τον κατηγορούμενο και τους οικείους του και προ εκπλήξεως μου δημοσιοποιήθηκαν νέες καταγγελίες εναντίον του.
Το γεγονός αυτό με οδήγησε στο σημείο να παραιτηθώ από πληρεξούσιος δικηγόρος του».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Μία Απάντηση

 1. Dear gentlemen!
  The energy massage inSoho it today skill give away bliss. The Soapy massage – on the influence on clients is meant practically unlimited available opportunities actions on bodily, and consequently, and psychoemotional state of health friends.
  Systematically visiting the four hands massage for clients, you guarantee himself excellent sexual relaxation.
  And while, french massage and not violates practically any prohibitions, for the reason it's not about sexual contact.
  Sensitive touch rasprekrasnoy girls will flow through your body, dipping in depth boundless the ocean pleasure. In the quiet slip, donating your skin kisses, prelestress envelops the warmth of one's body. You will be surprised at, which sea bliss today it is possible to feel fromnude massage in Midtown.

  10 самых читаемых блогов и блогеров Сноба в 2020 году Сноб

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες