13.6 C
Athens
10.4 C
Thessaloniki
Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025
More

    Κέρκυρα: Πέθανε 74χρονος Γερμανός κατά την διάρκεια οργανωμένης κατάδυσης

    Η επιλογή, ενός 74χρονου Γερμανού που έκανε διακοπές στην Κέρκυρα, να ζήσει την εμπειρία της κατάδυσης στο ελληνικό νησί, είχε μια απρόσμενη κατάληξη αφού εκείνος έχασε τη ζωή του χθες, Τρίτη (2/9/25), κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας στην περιοχή «Άγιος Ηλιόδωρος» των Λιαπάδων.

    Σύμφωνα με τη Λιμενική Αστυνομία της Κέρκυρας, ο Γερμανός έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της οργανωμένης κατάδυσης σε επιχείρηση καταδυτικών υπηρεσιών αναψυχής.

    Στη συνέχεια, ανασύρθηκε από σκάφος της επιχείρησης στην ξηρά, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με αρνητικά αποτελέσματα.

    Ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, ζητήθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας, ενώ κατασχέθηκε ο καταδυτικός εξοπλισμός της επιχείρησης.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ