11.3 C
Athens
6.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2025
More

    Κιλκίς: Επιχείρησαν να περάσουν από τα σύνορα μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων – Συνελήφθησαν οι δράστες

    Συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε συνοριακή περιοχή του Κιλκίς, ένας 53χρονος και μία 44χρονη, καθώς προμηθεύτηκαν πακέτα με λαθραία τσιγάρα από τη Βόρεια Μακεδονία.

    Μετά από έρευνα της Ομάδας Δίωξης Λαθρεμπορίου και Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 53χρονο άνδρα και μία 44χρονη γυναίκα, καθώς προμηθεύτηκαν λαθραία τσιγάρα από τη Βόρεια Μακεδονία.

    Συνεργός των δύο συλληφθέντων άφησε τα 420 πακέτα λαθραίων τσιγάρων σε μυστικό σημείο στη Δοϊράνη, προκειμένου να τα παραλάβουν ο 53χρονος και η 44χρονη.

    Εν τέλει, έγιναν “τσακωτοί” από τους αστυνομικούς. Έπειτα, οι δύο συλληφθέντες υπέδειξαν το σημείο με τα που έκρυψαν τα λαθραία καπνικά προϊόντα. Εντοπίσθηκαν 420 πακέτα τσιγάρων, ενώ στην οικία τους κατείχαν επιπλέον 330 πακέτα τσιγάρων.

    Συνολικά κατασχέθηκαν 750 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί και τα οποία θα παραδοθούν στο αρμόδιο τελωνείο. Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ