21.6 C
Athens
16 C
Thessaloniki
Σάββατο 10 Μαΐου 2025

Ληστεία με χειροβομβίδα στην Αργυρούπολη: Δεν ασκούσε καθήκοντα τους τελευταίους μήνες ο Συνταγματάρχης που συνελήφθη

Ο δράστης που συνελήφθη ως ο ληστής με τη χειροβομβίδα σε τράπεζα στην Αργυρούπολη είναι Συνταγματάρχης του Στρατού Ξηράς, 53 ετών και είναι του Οικονομικού Σώματος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπηρετεί σε μονάδα Διοικητικής Μέριμνας. Μάλιστα, επειδή είχε πολλές ποινές και πολλές οικονομικές ατασθαλίες στο ενεργητικό του, από το καλοκαίρι το αρμόδιο συμβούλιο έκρινε ότι ο Συνταγματάρχης έπρεπε να αποστρατευθεί, τους τελευταίους μήνες δεν ασκούσε καθήκοντα.

Υπενθυμίζεται ότι συνελήφθη από το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Δ.Α.Α, καθώς σήμερα το πρωί στις 9:41 με την απειλή χειροβομβίδας εισέβαλε σε τράπεζα Alpha Bank στην οδό 3ης Σεπτεβρίου στην Αργυρούπολη.

Άρπαξε τα μετρητά και τράπηκε σε φυγή αλλά οι Αρχές δεν άργησαν να τον εντοπίσουν.

Μένει στη Δάφνη και είπε ότι έκανε ληστείες γιατί χρωστούσε σε τοκογλύφους. Εξετάζεται η συμμετοχή του σε δύο ακόμα ένοπλες ληστείες από την πρωινή πήρε περίπου 2.500 ευρώ.




guest


0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ