Προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες έλαβαν οι τέσσερις Τούρκοι που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ δολοφονία δύο ομοεθνών τους και τον τραυματισμό ενός τρίτου στη Γλυφάδα τον Δεκέμβριο του 2024.
Σε βάρος τους είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ στον ανακριτή παραπέμφθηκαν μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος τους οι εννέα συλληφθέντες, επίσης τουρκικής καταγωγής, οι οποίοι φέρονται να συνέδραμαν τους τέσσερις κατηγορούμενους για το μακελειό στη Γλυφάδα.
Συγκεκριμένα κατηγορούνται για το κακούργημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής κατά συναυτουργία και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοκατοχή, της πλαστογραφίας, της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί κίνδυνος για άνθρωπο και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Πρόκειται για δύο ξεχωριστές δικογραφίες, που στο στάδιο της ανάκρισης αναμένεται να συσχετιστούν.