Σοβαρό επεισόδιο με τραυματισμό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, (22/7), στη Νάξο, όταν δύο νεαροί αλλοδαποί, εργαζόμενοι σε γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων, ενεπλάκησαν σε έντονο καβγά, ο οποίος κατέληξε σε αιματηρή επίθεση με μαχαίρι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του καυγά, στο λιμάνι, ο ένας από τους δύο τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στον συνάδελφό του, τραυματίζοντάς τον στον λαιμό. Αμέσως μετά το περιστατικό, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας το σημείο σε κατάσταση πανικού.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με μοτοσικλετιστή που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, έσπευσε γρήγορα στο σημείο και προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο άνδρα.
Οι Αρχές, με τη συνδρομή αστυνομίας και λιμενικού, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού.
Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.