12.6 C
Athens
10 C
Thessaloniki
Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025
More

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Τουλάχιστον τρία άτομα επιθυμούν να επιστρέψουν τις παράνομες επιδοτήσεις που έλαβαν (βίντεο)

    Πληθώρα δικογραφιών για παρανομίες στον ΟΠΕΚΕΠΕ, έχει έτοιμες για τον Εισαγγελέα, η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, το αποκαλούμενο ελληνικό FBI.

    Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, υπάρχουν άτομα που έχουν αρχίσει να σπεύδουν στα Τμήματα Οργανωμένου Εγκλήματος και να δηλώνουν την πρόθεσή τους να επιστρέψουν παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις που έχουν λάβει.

     

    Τουλάχιστον τρία άτομα από την Κρήτη, έχουν βρεθεί σε τμήματα και έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να επιστρέψουν τα χρηματικά ποσά που είχαν πάρει.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα συγκεκριμένα άτομα υπάγονται μεταξύ των 150-160 προσώπων που είχε δεσμευτεί η περιουσία τους.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ