16.3 C
Athens
12.5 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Πιερία: Παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης

    Από την ΕΛ.ΑΣ. εκδόθηκε ανακοίνωση σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών στη Σήραγγα Κατερίνης (Σήραγγα Τ4) του αυτοκινητόδρομου.

    Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η Τροχαία αναφέρει:

    «Παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ήδη ισχύουν έως και την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2025, σύμφωνα με τις οποίες, η κυκλοφορία των οχημάτων μικτού βάρους έως 3,5 τόνων διεξάγεται με αμφίδρομη κυκλοφορία εντός του ανακατασκευασμένου κλάδου προς Θεσσαλονίκη της Σήραγγας.

    Η κυκλοφορία των οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και στις δυο κατευθύνσεις (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη) διεξάγεται μέσω της Περιφερειακής Οδού Κατερίνης, όπου εκτρέπονται από τον Νότιο και τον Βόρειο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης του αυτοκινητόδρομου.

    Η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων».



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ