back to top
16.7 C
Athens
16.7 C
Thessaloniki
Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026
More

    Πλεύρης για ακτιβιστές που ήθελαν να δουν παιδιά από το ναυάγιο στη Χίο: «Αρκετά με τις προκλήσεις των επαγγελματιών ανθρωπιστών»

    Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης, συνεχάρη στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, διότι δεν επέτρεψε την είσοδο στο νοσοκομείο σε ακτιβιστές που ήθελαν να συναντήσουν παιδιά που είχαν τραυματιστεί από το ναυάγιο με τους 15 νεκρούς μετανάστες στη Χίο.

    Όπως γράφει σε ανάρτησή του για το δυστύχημα είναι υπεύθυνοι οι δολοφόνοι διακινητές.

    Η ανάρτηση που έκανε ο Θάνος Πλεύρης

    «Συγχαρητήρια στο υπουργό υγείας @AdonisGeorgiadi που δεν επέτρεψε σε συλλογικότητες να μπουν στο Παίδων να συναντήσουν και να κάνουν προπαγάνδα σε τραυματίες του δυστυχήματος της Χίου για το οποίο υπεύθυνοι είναι οι δολοφόνοι διακινητές.

    Η χώρο έχει κανόνες. Αρκετά με τις προκλήσεις των επαγγελματιών ανθρωπιστών και άεργων αλληλέγγυων».



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ