ΠΟΑΣΥ: Πάντα παρούσα η Ελληνική Αστυνομία

Η ΠΟΑΣΥ με ανακοίνωση μίλησε για τη συνεισφορά της Αστυνομίας για να βοηθήσει τους πολίτες κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίς».
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η Αστυνομία για δύο συνεχόμενα 24ωρα συνεισφέρει την βοήθειά της σε πολίτες που την χρειάζονται. Σημειώνει μάλιστα ότι παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες, η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή ετοιμότητας ώστε να τρέξει να βοηθήσει σε κάθε πρόβλημα που δημιουργείται.
Η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ
Aνακοίνωση της ΠΟΑΣΥ για τη συνεισφορά της Ελληνικής Αστυνομίας κατά την κακοκαιρία:
Η κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, που ισχύει από σήμερα στην Αττική, στη Βοιωτία, στην Εύβοια, στις Κυκλάδες, στις Σποράδες και στην Κρήτη, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα», αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα μιας ζοφερής αλήθειας που αποκρύπτεται επιμελώς και συστηματικά. Εκεί που σταματά το Κράτος, η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει να υπάρχει και να λειτουργεί, παντί τρόπω και πάσει δυνάμει!
Χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες Αστυνομικοί κλήθηκαν για μια ακόμα φορά κάτω από ιδιάζουσες και δυσμενείς καιρικές συνθήκες, να επιτελέσουν το χρέος τους, υποκαθιστώντας αρμοδιότητες και υποχρεώσεις ενός μηχανισμού που δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις ανάγκες των πολιτών.
Έτσι, την ώρα της «γενικής αργίας» στις προαναφερόμενες περιοχές, αλλά και σε όλη την υπόλοιπη χώρα, συναδέλφισσες και συνάδελφοί μας τείνουν χείρα βοηθείας και τρέφουν την ελπίδα σε όσους εγκλωβίστηκαν στους παγωμένους δρόμους είτε σπεύδουν για απεγκλωβισμούς σε αποκλεισμένα χωριά και γειτονιές, για δεύτερο συνεχόμενο 24ωρο.
Ωστόσο, αυτήν την αδιαμφισβήτητη προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας και αυτόν τον ανεξάντλητο αλτρουισμό που επιδεικνύουν απλόχερα τα στελέχη της σε όλη τη Χώρα, η Πολιτική Ηγεσία, άραγε, πότε θα τα μετουσιώσει σε προστιθέμενη αξία για ακόμα πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες, δίχως να εκμεταλλεύεται και να οικειοποιείται τις υπηρεσίες άλλων;
Πότε θα πράξει το χρέος της, επιβραβεύοντας, εμπράκτως και όχι με λόγια, όσους και όσες «ξελασπώνουν» κάθε φορά, βρέξει-χιονίσει, το κράτος ολόκληρο, αλλά και τους ίδιους από τη δεινή θέση στην οποία τους οδηγούν οι δικές τους χρόνιες ανεπάρκειες, αγκυλώσεις και παθογένειες;
Όσο για τη Φυσική Ηγεσία, ελπίζουμε το όποιο ενδιαφέρον της να μην εξαντληθεί σε ρεπό, που λόγω της γενικής αργίας, ούτως ή άλλως, πρέπει να προβλεφθεί και να προγραμματιστεί να δοθούν, χωρίς εξαιρέσεις και μισόλογα, σε όλες και όλους, ως αναφαίρετο εργασιακό δικαίωμα του αστυνομικού μας προσωπικού. Και κυρίως, να σταθεί αρωγός και στο ύψος των περιστάσεων, απαιτώντας από την πολιτεία αποφάσεις ουσίας, επ’ ωφελεία των αστυνομικών και της κοινωνίας στο σύνολό της, ικανοποιώντας τα αιτήματά μας.
Τελικά, υπάρχει ελπίς, αλλά στον αγώνα μας για ένα καλύτερο μέλλον!

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Μία Απάντηση

 1. In school sensual massage women will hold erotic 4hands massage. Similar swedish massage, as in principle, and relaxation, influences on some area human body, this give a chance male gain strength.
  And while, french massage and not violates practically any prohibitions, for the reason it's not about sexual contact.
  Systematically visiting the four hands massage for clients, you guarantee himself excellent sexual relaxation.
  Sensitive touch rasprekrasnoy girls will flow through your body, dipping in depth boundless the ocean pleasure. In the quiet slip, donating your skin kisses, prelestress envelops the warmth of one's body. You will be surprised at, which sea bliss today it is possible to feel fromnude massage in Midtown.
  Dear gentlemen!

  [url=https://linksspider.com/2021/11/06/massage-outcall-call-to-the-house-of-charming-masseuses/]Что такое блог кому и зачем нужен микроблоги[/url]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες