Συνελήφθη χθες (27/11) τα ξημερώματα στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Εορδαίας, 36χρονη ημεδαπή, για κλοπή αντικειμένων από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Ειδικότερα, η προαναφερόμενη αφού έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου 52χρονης, στην πόλη της Πτολεμαΐδας, αφαίρεσε από το εσωτερικό του οχήματος διάφορα αντικείμενα, χρηματικής αξίας περίπου 400 ευρώ.
Μετά από αναζητήσεις των προαναφερόμενων αστυνομικών, εντοπίσθηκε η 36χρονη στην πόλη της Πτολεμαΐδας, όπου και συνελήφθη. Επιπλέον, τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή της 36χρονης και αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στην νόμιμη κάτοχό τους.
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Εορδαίας, ενώ η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.