Αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα ανέφερε στην απολογία της η 31χρονη γυναίκα από τη Ρόδο η οποία κατήγγειλε πως κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον πατέρα της από την ηλικία των 16, μετά και την αποκάλυψη πως ύστερα από εξέταση DNA απέκτησαν μαζί παιδί.
Η εν λόγω 31χρονη κατά την απολογία της ανέφερε στους αστυνομικούς, παρουσία πραγματογνώμονα, πως ο πατέρας της την βίαζε από όταν η ίδια ήταν 16χρονών και σταμάτησε τις φρικώδεις αυτές πράξεις του πριν από 4 χρόνια όταν η κοπέλα έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδί της.
Ρόδος: «Σταμάτησα όταν καταλάβαμε ότι δεν είναι σωστό»
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 55χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως οι απεχθείς αυτές πράξεις με την κόρη του είχαν διάρκεια ενός μήνα.
Ο πατέρας έφτασε, μάλιστα, στο σημείο, να ισχυριστεί πως ό,τι έγινε ήταν συναινετικό και πως οι πράξεις αυτές σταμάτησαν «όταν κατάλαβαν πως δεν είναι σωστό».