26.3 C
Athens
25.1 C
Thessaloniki
Πέμπτη 8 Μαΐου 2025

Σκιάθος: Πέθανε 66χρονος επιχειρηματίας – Πήγε μόνος του στο Κέντρο Υγείας και ξεψύχησε   

Σοκαρισμένη είναι η Σκιάθος από τον θάνατο του Δημήτρη Ανθόπουλου, σε ηλικία 66 ετών. Ήταν συνταξιούχος του Κέντρου Υγείας Σκιάθου στον τομέα της Διοίκησης και ιδιοκτήτης Studios.

Ο άτυχος άνδρας είχε καρδιακά προβλήματα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και οδήγησε ο ίδιος το αυτοκίνητό του έως το Κέντρο Υγείας.

Εκεί τον παρέλαβε ο γιατρός βάρδιας κ. Ελευθερίου ο οποίος διέγνωσε γρήγορα πως η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή και ξεκίνησε ακόμα και την διαδικασία αεροδιακομιδής.

Σύμφωνα με το skiathoslife.gr, αν και έγινε ΚΑΡΠΑ για πάνω από μισή ώρα ο Δημήτρης Ανθόπουλος ξεψύχησε στα χέρια του γιατρού μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Ανθόπουλος ήταν επίτροπος στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου, ενώ βρέθηκε την Μεγάλη Πέμπτη στην «Ακολουθία των Παθών».


Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 21 Απριλίου 2025 στις 11.00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου.



guest


0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ