16.3 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Συναγερμός στα Άνω Λιόσια: Εξαφανίστηκε 37χρονος άνδρας (εικόνα)

    Εξαφανίστηκε την Τρίτη (12/8), ο 37χρονος Ιωάννης Βικτωρίδης, από Νοσοκομείο στα Άνω Λιόσια.

    «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε ενημέρωση για την εξαφάνισή του το Σάββατο (16/8) και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς η ζωή του μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο.

    Ο Ιωάννης Βικτωρίδης έχει ύψος 1,71 μ., είναι αδύνατος, με ξυρισμένα μαλλιά και γαλανά μάτια. Την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε κόκκινη μπλούζα, τζιν παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια.

    exafanisi 37xronos full

    Παρακαλείται οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app, στην οποία υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ