12 C
Athens
9.6 C
Thessaloniki
Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2025
More

    Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν κλοπές με λεία άνω των 10.000 ευρώ – Δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων ατόμων

    Μετά από επιστάμενη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αμπελοκήπων-Μενεμένης, εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών που τελέστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη.

    Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 2 ημεδαπών και 2 αλλοδαπών, οι οποίοι ενέχονται, κατά περίπτωση, σε πέντε περιπτώσεις κλοπών, που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Ιανουαρίου έως αρχές Αυγούστου του τρέχοντος έτους.

    Αφαιρέθηκαν συνολικά τραπεζικές κάρτες, διάφορα αντικείμενα, το χρηματικό ποσό των 3.433 ευρώ, καθώς και χρυσαφικά αξίας 7.500 ευρώ.

    Τέλος, οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ