11.7 C
Athens
10.4 C
Thessaloniki
Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025
More

    Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε άντρας που χτύπησε την κατάκοιτη μητέρα του και προκάλεσε φθορές στο σπίτι τους

    Ποινή φυλάκισης ενός έτους, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε έναν άνδρα που χτύπησε με σφαλιάρες την κατάκοιτη μητέρα του και προξένησε φθορές στο διαμέρισμά τους.

    Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενώ αποφασίστηκε η ποινή του να ανασταλεί επί τριετία και αφέθηκε ελεύθερος.

    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το περιστατικό σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες μέσα στο διαμέρισμα όπου ζει ο κατηγορούμενος με το θύμα. Η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν αυτή που ειδοποίησε την αστυνομία, καθώς ο γιος της βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση.

    Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι και του πέρασαν χειροπέδες, διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε ερυθρότητα στα μάγουλά της, ενώ στο σπίτι είχαν προκληθεί φθορές, πιθανότατα από μπουνιές που έριχνε ο άνδρας σε ξύλινη πόρτα. Κατά την εξέτασή του προανακριτικά, ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε προκλητικός απέναντι στους αστυνομικούς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έλα μωρέ, δύο μπάτσες της έριξα».

    Ενώπιον του δικαστηρίου, ο άνδρας αρνήθηκε ότι χτύπησε τη μητέρα του στο πρόσωπο με σφαλιάρες και απέδωσε σε σύμπτωση την ερυθρότητα στα μάγουλά της.

    «Δεν τη χτύπησα στο πρόσωπο, αλλά στα χέρια. Μπερδεύτηκε και τα είπε αυτά. Δεν ξέρω πώς κοκκίνισαν τα μάγουλά της, δεν το έκανα εγώ», είπε στην απολογία του, υποστηρίζοντας ότι δεν προκάλεσε ούτε φθορές στο σπίτι τους.

    Πηγή: Proto Thema



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ