15.8 C
Athens
12.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Θεσσαλονίκη: Σε επιφυλακή από αύριο (20/1) τεχνικές υπηρεσίες και Πολιτική Προστασία ενόψει του χιονιά

    Τις τελευταίες μέρες όλοι αναρωτιούνται αν θα ισχύσουν οι προβλέψεις για χιόνι ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

    Οι μετεωρολόγοι , βέβαια, επιφυλάσσονται τόσο ως προς την ένταση, όσο και ως προς την έκταση των φαινομένων που αναμένονται από αύριο (20/1) το απόγευμα στη Βόρεια Ελλάδα.

    Την ίδια στιγμή σε επιφυλακή τίθενται από αύριο οι τεχνικές υπηρεσίες και η Πολιτική Προστασία Κεντρικής Μακεδονίας ενόψει της αλλαγής των καιρικών φαινομένων που θα φέρουν, σύμφωνα με την ΕΜΥ, χαμηλές θερμοκρασίες, παγετό ακόμη και χιόνια στα πεδινά.

    Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Κεντρικής Μακεδονίας Χαράλαμπος Στεργιάδης, «χιόνια αναμένεται να πέσουν αύριο μετά το μεσημέρι κυρίως στη Δυτική Θεσσαλονίκη, πάνω από το Ωραιόκαστρο», ενώ όπως επισήμανε, «οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας θα βρίσκονται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των φαινομένων μέχρι και τη λήξη τους».



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ