back to top
18.6 C
Athens
15.3 C
Thessaloniki
Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
More

    Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τρία άτομα για την άγρια συμπλοκή Ρομά έξω από κλαμπ

    Στη σύλληψη τριών ατόμων ηλικίας 17, 18 και 20 ετών προχώρησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου μετά την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (14/2) έξω από κλαμπ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

    Υπενθυμίζεται ότι περίπου στις 5:20 έξι άτομα Ρομά φέρονται να συνεπλάκησαν με άλλα έξι άτομα με αφορμή την παρενόχληση μίας κοπέλας, που ενδέχεται να αποτέλεσε την αφορμή του επεισοδίου.

    Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 17χρονος από κοινού με συνεργούς του, προκάλεσαν σωματικές βλάβες με χρήση σωματικής βίας σε δύο Πορτογάλους ηλικίας 51 και 35 ετών, ενώ λίγο αργότερα οι άλλοι δύο εκ των συλληφθέντων τραυμάτισαν με μαχαίρια μία 26χρονη και έναν 38χρονο άνδρα.

    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές ενώ οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων ατόμων που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.

    Σημειώνεται επίσης, ότι από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν τρία άτομα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ