Βαθιά συγκίνηση και ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στην κοινωνία της Ερέτριας η είδηση της αυτοκτονίας ενός 55χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ, που εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Παρασκευής σε περιοχή της Αθήνας.
Ο αγαπητός αξιωματικός, στους συναδέλφους του, γνωστός για την ακεραιότητα και την καλοσύνη του, ετοιμαζόταν να συνταξιοδοτηθεί σε ενάμιση χρόνο, όμως η ζωή του τελείωσε πρόωρα και αναπάντεχα.
Άγνωστοι οι λόγοι της αυτοκτονίας – Την Τετάρτη η κηδεία
Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη παραμένουν άγνωστοι, όμως οι φίλοι και οι συνάδελφοί του μιλούν για έναν άνθρωπο ήπιων τόνων, πάντα πρόθυμο να βοηθήσει και να σταθεί δίπλα σε όσους τον χρειάζονταν.
Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει όλους όσους τον γνώριζαν.
Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ερέτριας, μέσα σε βαρύ κλίμα οδύνης και αποχαιρετισμού.