Σοκ προκαλεί η είδηση του αιφνίδιου θανάτου μιας 16χρονης τα ξημερώματα της Κυριακής (19/10) στο Γκάζι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ανήλικη είχε βγει να διασκεδάσει με φίλους και φίλες της – πιθανότατα συνομήλικους – σε νυχτερινό κλαμπ της οδού Δεκελέων.
Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, η 16χρονη βγήκε έξω από το μαγαζί και, αφού περπάτησε για λίγα μέτρα, κατέρρευσε στον δρόμο.
Περαστικοί και θαμώνες ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο τη μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Ο πατέρας της ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, ενώ η προανάκριση για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού έχει ανατεθεί στο Τμήμα Ανηλίκων.
Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένου του αν το κορίτσι είχε καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες.
Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 16χρονης.