Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με το σοβαρό τροχαίο στη Λούτσα, το οποίο προκάλεσε ένας 29χρονος και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 24χρονος.
Σε βίντεο καταγράφεται ένα γκρι αυτοκίνητο να εξέρχεται προσεκτικά από στενό λίγο πριν από τη σύγκρουση.
Έχασε τον έλεγχο
Ωστόσο, ο 29χρονος οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα και στην προσπάθειά του να το αποφύγει, προσπερνά από τα αριστερά το γκρι όχημα και χάνει τον έλεγχο.
Στη συνέχεια το αυτοκίνητο εκτρέπεται και πέφτει με σφοδρότητα πάνω σε τέσσερις πεζούς που στέκονταν στο πεζοδρόμιο, δίπλα από το σταθμευμένο όχημά τους.
Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, κάνοντας αυτοψία στη Λούτσα διαπίστωσε πως από το στενό που βγήκε το αυτοκίνητο λείπει η πινακίδα STOP.
Παράλληλα, διαπιστώνεται πως στο οδόστρωμα δεν υπάρχει πουθενά διαχωριστική γραμμή ενώ ο δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης.