11.7 C
Athens
7.4 C
Thessaloniki
Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2025
More

    Τροχαίο στη Νίκαια: Με τραύματα σε κοιλιά και θώρακα ο 7χρονος – «Μπέρδεψα την όπισθεν» είπε η οδηγός (εικόνες & βίντεο)

    Με σοβαρά τραύματα σε θώρακα και κοιλιά νοσηλεύεται το 7χρονο παιδί, που τραυματίστηκε μαζί με το αδερφάκι του, 11 ετών, όταν αυτοκίνητο έπεσε σε σούπερ μάρκετ στη Νίκαια το μεσημέρι της Πέμπτης (24/7).

    Τα παιδιά, ψώνιζαν στο κατάστημα με τους γονείς τους, όταν το αυτοκίνητο «μπούκαρε στο κατάστημα». Και τα δύο παιδιά νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

    Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο πατέρας των παιδιών ωρυόταν.

    autokinito nikaia 24 7 2025

    «O πατέρας ωρυόταν γιατί χτύπησαν δύο παιδάκια και η ταμίας. Το ένα παιδί πρέπει να χτύπησε πιο σοβαρά, αλλά πάλι καλά αίματα δεν είχε. Ο πατέρας του παιδιού φώναζε και στους αστυνομικούς όταν έπαιρναν κατάθεση απ’ την οδηγό “πάρτε την από εδώ να μην την βλέπω, πήγε να μου σκοτώσει το παιδί”.

    Ήρθανε τα ασθενοφόρα, πήραν τα άτομα που χτύπησαν. Πάλι καλά δεν χτύπησε κάποιος πολύ σοβαρά. Μόνο αυτό το παιδάκι που πρέπει να έχασε τις αισθήσεις του» δήλωσε μια κοπέλα που ήταν μπροστά στο συμβάν.

    autokinito nikaia 24 7 2025 4

    Νίκαια: Πώς είναι η κατάσταση των δύο παιδιών

    Το πρώτο παιδί που είναι 7 ετών φέρει κακώσεις στη λεκάνη, νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου και υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

    Το δεύτερο ανήλικο παιδί 11 ετών, φέρει τραύματα στα κάτω άκρα, ενδεχομένως να λάβει εξιτήριο ακόμη και σήμερα (24/7).

    Άμεσα στήθηκε μια «γέφυρα ζωής» για τα δύο ανήλικα παιδιά. Έφτασαν στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στις 17:20.

    Ελαφρά τραυματίστηκε και μια εργαζόμενη στο σούπερ μάρκετ, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαϊκόν. Και αυτή είναι πολύ πιθανόν να λάβει εξιτήριο σήμερα.

    Νίκαια: Τι υποστήριξε η οδηγός του αυτοκινήτου

    Σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order» οδηγός του οχήματος υποστήριξε ότι είχε οδηγήσει ελάχιστες φορές το αυτόματο αυτοκίνητο.

    Σύμφωνα με την ίδια, υπάρχει μία λειτουργία drive για την εμπρός κίνηση, την οποία είχε ενεργοποιήσει κατά λάθος. Νόμιζε ότι έχει όπισθεν και όταν το αμάξι έφυγε μπροστά, εκείνη πανικοβλήθηκε και δεν κατάφερε να το σταματήσει.

    autokinito nikaia 24 7 2025 2

    Η οδηγός ήταν μέσα στο αυτοκίνητο με την 15χρονη κόρη της και περίμεναν τον παππού που ήταν στο σουπερμάρκετ να βγει.

    Κάποια στιγμή ζεστάθηκε και ήθελε να ανάψει το ερκοντίσιον γι’ αυτό και έβαλε μπροστά το όχημα, μάλλον όμως πάτησε και τον μοχλό με τον οποίο θέτει το αμάξι σε κίνηση και μπήκε μέσα στο σούπερ μάρκετ.

    Η μούρη του αυτοκινήτου ήταν στραμμένη προς την τζαμαρία. «Αν δεν ήταν το ταμείο να με σταματήσει θα είχα σκοτώσει κόσμο. Προσπάθησα να σταματήσω το αυτοκίνητο, αλλά ήταν αδύνατον», υποστηρίζει ο οδηγός.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ