15 C
Athens
12.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Τρόμος στο Δαφνί: Αυτός είναι ο τρόφιμος που σκότωσε ασθενή και κυκλοφορεί ελεύθερος – Τη μαχαίρωσε στον λαιμό με σπασμένο καθρέφτη

    Ο 47χρονος τρόφιμος του ψυχιατρείου στο Δαφνί παραμένει ασύλληπτος μετά τη δολοφονίας μιας γυναίκας τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/2).

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ξεκόλλησε από το μπάνιο γυαλί από καθρέφτη και χτύπησε μια 44χρονη.

    Στη συνέχεια, αφού κατάφερε να δολοφονήσει τη γυναίκα, απείλησε έναν νοσηλευτή και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, με την αστυνομία να αναζητά τον δράστη, τόσο εντός όσο και εκτός του κτιρίου.

    Δαφνί: Είχε δολοφονήσει ξανά ο τρόφιμος

    Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος είχε διαπράξει κάτι τέτοιο, καθώς όπως αποδείχθηκε είχε δολοφονήσει ξανά στην Κέρκυρα.

    Η άγρια δολοφονία είχε σοκάρει την τοπική κοινωνία, αλλά μετά από τις απαραίτητες ψυχιατρικές εξετάσεις, κρίθηκε πως ο άνδρας είχε το ακαταλόγιστο των πράξεών του, αφού δεν είχε συνειδητοποιήσει πως διέπραξε φόνο.

    Η υπόθεση της δολοφονίας είχε εκδικαστεί το Νοέμβριο στο Μικτό Ορκωτό Ηγουμενίτσας, με την απαλλαγή του κατηγορούμενου, ενώ του επιβλήθηκε θεραπευτικό μέτρο με βάση το άρθρο 69 του Ποινικού Κώδικα, που προέβλεπε την εισαγωγή του σε δημόσιο ψυχιατρικό νοσοκομείο για πέντε χρόνια.

     



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ