20.1 C
Athens
17.3 C
Thessaloniki
Τρίτη 6 Μαΐου 2025

Βιβλίο με ιδιόχειρη αφιέρωση από τον Τάκη Θεοδωρικάκο στους αστυνομικούς συντάκτες

Ένα ιστορικό βιβλίο για τον ρόλο της αστυνομίας στα χρόνια του αγώνα της Εθνικής ανεξαρτησίας, από το 1821 έως το 1830, επέλεξε να κάνει δώρο στους αστυνομικούς συντάκτες , ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Αφορμή στάθηκαν οι ημέρες των εορτών του Πάσχα, με τον κύριο Θεοδωρικάκο μάλιστα να κάνει ιδιόχειρη αφιέρωση στην οποία ευχόταν «υγεία, καλή ανάσταση και ασφαλή επιστροφή».

Η κίνηση του υπουργού εκτιμήθηκε δεόντως από τους συντάκτες που καλύπτουν το υπουργείο προστασίας του πολίτη και είναι σίγουρο πως από την ανάγνωση των 702 σελίδων του βιβλίου, σίγουρα θα βγουν σοφότεροι.

Το βιβλίο του Καθηγητή του πανεπιστημίου Πελοποννήσου, είχε παρουσιαστεί στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής στις 22 Μαρτίου του 2022.

Στην εκδήλωση για τον αφιερωματικό τόμο του Πολιτιστικού Κέντρου Ελληνικής Αστυνομίας (ΠΟ.Κ.Ε.Α.) και του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου, παρουσία του Μακαριώτατου Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτη Θεοδωρικάκου.


 



guest


0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ