16.5 C
Athens
10.8 C
Thessaloniki
Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026
More

    Ιωάννης Κεφαλογιάννης: Βράβευσε την Σμηναγό Αικατερίνης Σιγάλα από τον ΥΦΕΘΑ (εικόνες)

    Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης βράβευσε σήμερα Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, την Σμηναγό Αικατερίνη Σιγάλα για την επίδειξη υψηλού αισθήματος ευθύνης ενώ βρισκόταν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

    Παρόντες στην βράβευση ήταν ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Διευθυντής ΓΕΑ/ΔΥΓ Υποπτέραρχος Παναγιώτης Κωστόπουλος και ο Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Σιαφάκας.

    Η Σμηναγός, κατά την διάρκεια εκπαίδευσης, παρέσχε τις πρώτες βοήθειες σε άνδρα που υπέστη επιληπτικό επεισόδιο.

    Ο Υφυπουργός, αφού την ευχαρίστησε εκ μέρους της Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, της εξέφρασε την βαθιά του εκτίμηση για το πνεύμα ανθρωπισμού που επέδειξε.

    6029978 scaled

    Μετά την βράβευση ο κ. Κεφαλογιάννης δήλωσε: 

    « Πριν λίγες ημέρες ζήτησα από το ΓΕΕΘΑ να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να βραβευτεί η Σμηναγός (ΥΝ) Αικατερίνη Σιγάλα, η οποία επέδειξε υψηλό αίσθημα ευθύνης, ενώ βρισκόταν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις ΗΠΑ, παρέσχε τις πρώτες βοήθειες σε άνδρα που υπέστη επιληπτικό επεισόδιο. Σήμερα, αφού την ευχαρίστησα εκ μέρους της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, της εξέφρασα την βαθιά μου εκτίμηση για το πνεύμα ανθρωπισμού που επέδειξε.

    Τέτοιου είδους πράξεις αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τον αξιακό κώδικα που διέπει τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων».

    6029977 scaled

    6029979 scaled



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ