Σε ακόμη ένα κάλεσμα για συλλαλητήριο ανταποκρίθηκε ο λαός της Λάρισας, που ζητά δικαίωση για τους 57 νεκρούς της τραγωδίας στα Τέμπη.
«Ο κόσμος μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας» δήλωσε η Χρυσούλα Χλωρού, αδελφή της Βασιλικής Χλωρού που έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.
Εκατοντάδες διαδηλωτές έχουν κατακλύσει αυτή την ώρα την κεντρική πλατεία της Λάρισας. «Το έγκλημα να μη συγκαλυφθεί – 28 Φλεβάρη δεν ξεχνώ» είναι τα βασικά συνθήματα της σημερινής κινητοποίησης, ενώ αμέσως μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει πορεία προς τον ΟΣΕ.
«Θα είμαστε εδώ όσο αντέχουμε». Με αυτά τα λόγια η Χρυσούλα Χλωρού, αδελφή της Βασιλικής Χλωρού συγκλονίζει και ζητά δικαίωση για τους ανθρώπους που σκοτώθηκαν στα Τέμπη. «Θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις από εδώ και πέρα. Να καταλάβουν όλοι τη συγκάλυψη που έχει γίνει και το μπάζωμα», πρόσθεσε.
Η Τζένη Λάτα, αδελφή της Κλαούντια από το βήμα εκφώνησε και τα 57 ονόματα των νεκρών, με τον κόσμο να χειροκροτεί για κάθε ένα από τα θύματα.
πηγή: thesstoday.gr