19.1 C
Athens
17.5 C
Thessaloniki
Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
More

    Σοκ στον Βόλο: Αθλητής έδειρε την πρώην γυναίκα του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους (εικόνες)

    Σοκ έχει προκληθεί στον Βόλο μετά την καταγγελία 30χρονη ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον πρώην σύζυγό της, αθλητή με διεθνή καριέρα.

    Ήταν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν η 34χρονη, συνοδευόμενη από φίλη της, πήγε στο σπίτι των γονιών του αθλητή προκειμένου να πάριε το παιδί της. Εκεί, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, ο αθλητής άρχισε να την βιντεοσκοπεί, καθώς ήθελε να αποδείξει ότι το παιδί δεν ήθελε να φύγει μαζί της.

    Τότε, όπως αναφέρουν στο Αυτόφωρο, πήγε να του αρπάξει το κινητό από το χέρι και ο άνδρας την χτύπησε με κουτουλιά της με αποτέλεσμα να της σπάσει τη μύτη.


    Βόλος: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό

    Ο δικηγόρος της 30χρονης δήλωσε ότι σοκαρισμένοι οι γονείς του άνδρα τον ρώτησαν «τι έκανες;» για να απαντήσει εκείνος: «Έπεσε, τι δεν καταλαβαίνετε».

    Η γυναίκα δεν κάλεσε ούτε τις αρχές, ούτε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο της φίλης της. Μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο, ο σύζυγός της είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της. Η γυναίκα μόλις έλαβε τις πρώτες βοήθειες πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. xylodarmos bolos gynaika


    Αμέσως κινήθηκε η αυτεπάγγελτη διαδικασία και ο 34χρονος αθλητής συνελήφθη για ενδοοικογενειακή σωματική βία. Οι αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη της 30χρονης μετά τη μήνυση για εξύβριση που κατέθεσε εναντίον της ο άνδρας.

    Μέσω του πατέρα του, ο αθλητής δήλωσε καρδιοπαθής και δεν έδωσε το παρών στο δικαστήριο. Ενώ ο ίδιος είχε ζητήσει στις 7 Ιουλίου να αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης για χθες, καθώς ανέμενε όπως είπε τον δικηγόρο του από τη Θεσσαλονίκη, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ούτε ο ίδιος αλλά ούτε ο δικηγόρος του.

    Στο δικαστήριο εμφανίστηκε ο πατέρας του, ζητώντας αναβολή μέχρι τις 19 του μήνα, υποστηρίζοντας πως ο 34χρονος γιος του έχει πρόβλημα με την καρδιά του. Προσκόμισε, δε, και πιστοποιητικό νοσηλείας από ιδιωτική κλινική, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δικαστικό μέγαρο. «Το παιδί μου είναι σε άθλια κατάσταση. Είχε ταχυκαρδία και επιδεινώθηκε», είπε σύμφωνα με τα gegonota.

    Παρούσα στο δικαστήριο ήταν 30χρονη, φορώντας κολάρο. Από την πλευρά του, ο συνήγορος του θύματος χαρακτήρισε τα περί καρδιοπάθειας του αθλητή για να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο «προσχηματική και ψεύτικη». xylodarmos bolos xylodarmos bolos gynaika1 xylodarmos bolos gynaika2



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ