Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νοτιοανατολικής Αττικής 21 περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα σε περιοχές στα Νότια Προάστια Αττικής.
Στο πλαίσιο αυτό συνελήφθησαν, το βράδυ της Τρίτης (17/3) στο Παλαιό Φάληρο, από περιπολικό της Άμεσης Δράσης, δύο άτομα, 39χρονος και 47χρονη και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.
Ειδικότερα, αστυνομικοί περιπολικού της Άμεσης Δράσης, το βράδυ της Τρίτης (17/3) στο Παλαιό Φάληρο, έκριναν ύποπτο όχημα και το κάλεσαν σε έλεγχο, στο πλαίσιο του οποίου εντόπισαν εντός του οχήματος πλήθος κοσμημάτων και προϊόντων καθώς και το χρηματικό ποσό των 920 ευρώ και τους οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νοτιοανατολικής Αττικής.
Εκεί αστυνομικοί μετά από προανάκριση ταυτοποίησαν τον 39χρονο ως δράστη 21 περιπτώσεων κλοπών από καταστήματα σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων όπου άλλοτε παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα και άλλοτε θραύοντας τον υαλοπίνακα, εισέρχονταν σε καταστήματα και αφαιρούσε χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και αντικείμενα.
Από την εγκληματική δράση του ο 39χρονος αποκόμισε χρηματικό ποσό που υπερβαίνει το ποσό των 7.400 ευρώ.
Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
