24 C
Athens
21.4 C
Thessaloniki
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
More

    Αποκλειστικό L&O: Αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ έδωσαν τις πρώτες βοήθειες σε αιμόφυρτο ηλικιωμένο (βίντεο)


    Για ακόμη μια φορά αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ δείχνουν το ανθρώπινο πρόσωπο που τους διακατέχει, καθώς εκτός από τις υπηρεσιακές αρετές και την ετοιμότητα αντιμετώπισης δύσκολων περιστατικών στο  “πεζοδρόμιο” και στη καρδιά της εγκληματικότητας το κέντρο Αθηνών, είναι έτοιμοι να προσφέρουν βοήθεια, σε οποιονδήποτε συμπολίτη μας.

    Το περιστατικό

    Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ διερχόμενοι από την οδό 3ης Σεπτεμβρίου και Χαλκοκονδύλη στα Εξάρχεια εντόπισαν ηλικιωμένο μεγάλης ηλικίας (75 ετών), ο οποίος κινούνταν με βοηθητικό (πι) να έχει πέσει στο οδόστρωμα και να αιμορραγεί από το κεφάλι.


    Άμεσα και δίχως να χάνουν στιγμή, σταμάτησαν επί τόπου στο σημείο, και με γρήγορες κινήσεις άρχισαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

    Ειδικότερα, οι έμπειροι αστυνομικοί διαπίστωσαν, ότι ο εν λόγω ηλικιωμένος είχε μια τομή 5 εκατοστά, και άμεσα τον τοποθέτησαν σε καθιστή στάση καθαρίζοντας όσο μπορούσαν το τραύμα που έφερε.

    Μάλιστα, όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το L&O  οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ καθάρισαν όσο μπορούσαν το τραύμα, το έδεσαν και το έδεσαν με μια πρόχειρη γάζα καλώντας παράλληλα το ΕΚΑΒ.


    Δείτε το βίντεο:

     


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ