20.8 C
Athens
18.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Fast and Furious στη Δράμα – Aστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ κυνήγησαν και συνέλαβαν ληστές βενζινάδικου (εικόνα)


    Η ταχύτητα και το θάρρος των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ για ακόμη μια φορά συνετέλεσαν στο να συλληφθούν επικίνδυνοι κακοποιοί στη Δράμα.

    Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του L&O χθες 26/04/2022 και ώρα 21:25, με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ στη Δράμα να λαμβάνει σήμα από το Κέντρο Επιχειρήσεων για απόπειρα ληστείας επί της οδού Ευξείνου Πόντο σε πρατήριο υγρών καυσίμων BP.


    Οι σκληροί κακοποιοί κατάφεραν να ληστέψουν το πρατήριο και να διαφύγουν με ΙΧ χρώματος λευκό, με έτερους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να σπεύδουν προς βοήθεια των συναδέλφων τους και κυριολεκτικά να «χτενίζουν» την περιοχή για ύποπτες κινήσεις ατόμων.

    Μέσα σε δέκα λεπτά (!)  οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν το λευκό όχημα με τους δύο δράστες εντός του Ι.Χ, προχωρώντας σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για την ακινητοποίηση του οχήματος. Όμως οι δράστες δεν υπάκουσαν στα σήματα των αστυνομικών και ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα παραβιάζοντας φωτεινούς ερυθρούς σηματοδότες.

    Βέβαια δεν υπολόγιζαν στις εξαιρετικές δυνατότητες και οδηγική αντίληψη των αστυνομικών, οι οποίοι με «χειρουργικές» ενέργειες κατάφεραν να εγκλωβίσουν το όχημα στην έξοδο της πόλης, όπου και συνελήφθησαν οι δράστες.


    Όπως αποτυπώνεται και στην αποκλειστική φωτογραφία που σας παρουσιάζει το Law and Order στην κατοχή τους, και ειδικότερα εντός του οχήματος ανευρέθηκαν ένα κράνος μοτοσικλετιστή, full Face τύπου μπαντάνα, τρία ζεύγη γάντια ,ένα μπαστούνι του baseball, και δύο όπλα ρέπλικες.

    my project 42 ink

    Οι δράστες αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από την παθούσα, και με τη σχετική δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Δράμας


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ