16 C
Athens
14 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    «Την είχαν δέσει με ζώνη στο λαιμό» – Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την εισβολή στην Καλλιθέα


    Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την εισβολή , σε σπίτι 30χρονης στην Καλλιθέα και κακοποίηση που όπως κατήγγειλε δέχτηκε από έναν άγνωστο κακοποιό, παρουσιάζει το L&O.

    Όπως φαίνεται ο δράστης που αναζητείται, έκανε άνω κάτω τους χώρους του διαμερίσματος, αναζητώντας κοσμήματα και χρήματα, ενώ έψαξε ακόμη και τα ντουλάπια του μπάνιου.

    Ο δράστης αφού φίμωσε με ζώνη τη γυναίκα και την χτύπησε με ένα τηγάνι στο κεφάλι, έψαξε όλους τα δωμάτια, ντουλάπες και συρτάρια, εντοπίζοντας 120 ευρώ, μια παλιά ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ενώ αφαίρεσε κάποια κοσμήματα και την βέρα που φορούσε η 30χρονη στα χέρια. Την ώρα της επίθεσης, η 30χρονη μιλούσε με τον σύζυγό της και η περιγραφή του στο L&O, για το πως βρήκε την γυναίκα του 30 λεπτά αργότερα, σοκάρει.

    Όπως δηλώνει, «Την είχαν δέσει με την ζώνη, την είχαν χτυπήσει με τηγάνι, είχε και ένα κουζινομάχαιρο πιο μακριά. Ήταν πεσμένη ανάσκελα, το παντελόνι της ήταν ψιλοκατεβασμένο, σκισμένο και ξεκούμπωτο. Αυτό ήταν τρομακτικό».

    Σύμφωνα με τον σύζυγο του θύματος, η αστυνομία έφτασε στο σπίτι, είκοσι ολόκληρα λεπτά μετά την αρχική ειδοποίηση, γεγονός που έδωσε την δυνατότητα γρήγορης διαφυγής στον δράστη.

    Στελέχη της ασφάλειας Καλλιθέας, έχουν συλλέξει δακτυλικά αποτυπώματα από τους χώρους του σπιτιού και γενετικό υλικό σε μια προσπάθεια ταυτοποίησης και εντοπισμού του δράστη.

    Δείτε τις φωτογραφίες ντοκουμέντο από την εισβολή

    domatio kallithea8

    domatio kallithea7

    domatio kallithea6

    domatio kallithea5

    domatio kallithea4

    domatio kallithea3

    domatio kallithea2

    domatio kallithea1

    domatio kallithea


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ