21.1 C
Athens
19.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Έγινε και αυτό! Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ με fullbody ιατρικό εξοπλισμό μεταφέρουν ασθενή με κορονοϊό (εικόνα)


    Ένα ακόμη περιστατικό στο οποίο η Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα η ομάδα ΔΙ.ΑΣ κλήθηκε να πράξει κάτι το οποίο ήταν εντελώς ανήκουστο και φυσικά εκτός αρμοδιοτήτων της.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Law and Order, ομάδα ΔΙ.ΑΣ χθες το απόγευμα στις 18:41 έλαβε σήμα για ενδοοικογενειακή βία και αφού έφθασε άμεσα στο σημείο, το Κέντρο της Άμεσης Δράσης τους έδωσε εντολή για μεταφορά ατόμου που έχει κορονοϊό σε πλησιέστερο νοσοκομείο στο Β.Περιστέρι.


    Όχι δεν πρόκειται περί ανέκδοτο, αλλά για πραγματικό περιστατικό που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά, πως τα όσα γίνονται εντός της ΕΛ.ΑΣ τις περισσότερες φορές δεν έχουν καμία λογική εξήγηση.

    Το συμβάν προκάλεσε εντύπωση τόσο στους αστυνομικούς, όσο και στους συναδέλφους τους, μιας και μετά από δύο χρόνια και κάτι πανδημίας, θα ήταν πιο φυσιολογικό να είχε μεριμνήσει η ΕΛ.ΑΣ για συνδρομή υγειονομικού προσωπικού από το ΕΚΑΒ.

    Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε, ότι αυτό θα είναι ένα από τα τελευταία περιστατικά στα οποία οι αστυνομικοί θα κληθούν να πράξουν εκτός των όσων έχουν εκπαιδευτεί και πως στο μέλλον, η Πολιτεία θα μεριμνήσει επιτέλους για να σταματήσουν όλα εκείνα τα πάρεργα που τόσο άδικα έχει «επιβάλει δια της σιγής ιχθύος στο ένστολο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ».


    Δείτε την αποκλειστική φωτογραφία από το Law and Order:

    my project 45 ink

     


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ