18.8 C
Athens
14.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Αποκλειστικό L&O: Η ομάδα ΔΡΑΣΗ διέσωσε μαχαιρωμένο Μπαγκλαντεσιανό στον Αγ. Παντελεήμονα (βίντεο)


    Άξιο αναφοράς, σεβασμού και άψογης επαγγελματικότητας το περιστατικό που διαδραματίστηκε χθες το βράδυ στη περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα με πρωταγωνιστές για ακόμη μια φορά τους μάχιμους και φυσικά πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

    Σύμφωνα με το αποκλειστικό βίντεο του Law and Order, η ομάδα ΔΡΑΣΗ με κατεύθυνση το Α.Τ Παντελεήμονα κλήθηκε να αντιμετωπίσει για ακόμη μια φορά ένα δύσκολο περιστατικό, μιας και στο έδαφος κείτονταν αιμόφυρτος άνδρας με καταγωγή από το Μπαγκλαντές ο οποίος είχε πέσει θύμα άγριου μαχαιρώματος και ληστείας!

    Άμεσα και δίχως να χάνουν καιρό, οι αστυνομικοί, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι και σε αυτή τη περίπτωση η ορθή κρίση των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ τους οδήγησε στο να εφαρμόσουν την μέθοδο τουρνικέ προκειμένου να διασωθεί η ζωή του τραυματισμένου ατόμου.

    Καθ’ όλη τη διάρκεια και μέχρι να έρθει στο σημείο ο σταθμός του ΕΚΑΒ, οι αστυνομικοί παρέμειναν ψύχραιμοι και βοήθησαν σε οτιδήποτε χρειάστηκε τον τραυματία, με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον παραλαμβάνει κυριολεκτικά σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

    Δείτε το βίντεο του Law and Order:

     

     

     



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ