Ορκίστηκαν οι νέοι Δόκιμοι Υπαστυνόμοι

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 10/11/2023 στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. η τελετή ορκωμοσίας των νέων Δοκίμων Υπαστυνόμων.

Στην τελετή παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο Αρχηγός και ο Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και εκπρόσωποι και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Στο πλαίσιο της τελετής οι Δόκιμοι Υπαστυνόμοι έδωσαν τον καθιερωμένο όρκο και ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Κλητοράκης Γεώργιος ανέγνωσε την Ημερήσια Διαταγή.

Η Ένωσή μας, εκπρόσωποί της οποίας παραβρέθηκαν στην ανωτέρω τελετή, εύχεται καλή φοίτηση και καλή σταδιοδρομία στους νέους Δόκιμους Υπαστυνόμους και θα στέκεται πάντα δίπλα τους αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε πρόβλημά τους όπως αποδεδειγμένα το πράττει ανέκαθεν.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ