20.5 C
Athens
18.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024
More

    Ηράκλειο: Με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων τιμήθηκε η Hμέρα των Ενόπλων Δυνάμεων


    Με επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε o επίσκοπος Κνωσού Μεθόδιος Βερνιδάκης και κατάθεση στεφάνων από τις πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη τιμήθηκε σήμερα, στο Ηράκλειο, η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

    Στεφάνια στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη κατέθεσαν ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, υφυπουργός Ανάπτυξης, Μάξιμος Σενετάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης, ο εκπρόσωπος του δημάρχου, κομμάτων, εκπαιδευτικών, στρατιωτικών Αρχών, αποστράτων και φορέων. epimnimosuni deisi irakleio1

    Νωρίτερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά τελέστηκε επίσημη δοξολογία και πραγματοποιήθηκε ομιλία για τον σημερινό εορτασμό από αξιωματικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Φρουράς Ηρακλείου.


    Ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου ανέφερε ότι «σήμερα η χώρας μας γιορτάζει και τιμά τα Εισόδια της Θεοτόκου Παναγίας που προστατεύει τις Ένοπλες Δυνάμεις, μια μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας, αξιωματικοί και στρατευμένοι, γιορτάζουν επίσης και τους τιμούμε που νυχθημερόν προασπίζουν τα σύνορά μας και την εθνική μας κυριαρχία για την ελευθερία μας, τη σταθερότητα και την ειρήνη. Χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο».

    epimnimosuni deisi irakleio2




    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ