14.2 C
Athens
14.3 C
Thessaloniki
Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2025
More

    Τρόμος για 59χρονο στην Αιτωλοακαρνανία: Τον έδεσαν, τον ξυλοκόπησαν και του έκλεψαν 6.500 ευρώ!

    Στιγμές τρόμου έζησε ένας 59χρονος άνδρας το βράδυ της Κυριακής στη Γουριά Μεσολογγίου στην Αιτωλοακαρνανία, όταν τέσσερις άνδρες «μπούκαραν» στο σπίτι του και τον λήστεψαν.

    Σύμφωνα με το agriniopress, οι τέσσερις άνδρες μπήκαν στο σπίτι αφού πρώτα έκοψαν την παροχή ρεύματος. Υπό την απειλή όπλου τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον ξυλοκόπησαν.

    Στη συνέχεια, έκλεψαν 6.500 ευρώ, τραπεζικές κάρτες, βιβλιάρια καταθέσεων, κινητό τηλέφωνο και κυνηγετικό όπλο που ο άνδρας κατείχε νόμιμα. Ο 59χρονος, που διαμένει μόνος του, κατόρθωσε μετά από ώρα να απελευθερωθεί και να καλέσει την Αστυνομία.

    Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έχει τραύματα απειλητικά για τη ζωή του. Από τις Αρχές σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία σε βάρος των τεσσάρων δραστών.

     



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ