12.3 C
Athens
10.3 C
Thessaloniki
Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2026
More

    Αγρίνιο: 39χρονη σε αμόκ έσπασε την πόρτα του σπιτιού της πρώην κουνιάδας της

    Αναστάτωση προκλήθηκε σε περιοχή του Αγρινίου, όταν 39χρονη σε κατάσταση αμόκ άρχισε να χτυπά με μεταλλική βέργα την πόρτα του πατρικού της 31χρονης  αδελφής του πρώην συντρόφου της.

    Η 39χρονη εκτιμούσε ότι η 31χρονη έπαιξε ρόλο στον χωρισμό τους και έτσι βγήκε εκτός εαυτού. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η 39χρονη άρχισε να χτυπά την πόρτα και να απειλεί την 31χρονη, η οποία ενημέρωσε την Αστυνομία.

    Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο και πέρασαν χειροπέδες στην 39χρονη. Όπως διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή της και ένα οικιακό μαχαίρι το οποίο κατασχέθηκε.

    Η 39χρονη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που της άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, παράβαση του νόμου περί περί όπλων, εξύβριση και φθορά ξένης περιουσίας.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ