26.4 C
Athens
24.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Ασπρόπυργος: Κλινικά νεκρός ο 54χρονος σεκιούριτι που του επιτέθηκαν για να ληστέψουν εργοτάξιο


    Κλινικά νεκρός είναι ο 54χρονος σεκιούριτι που δέχθηκε επίθεση από ληστές σε εργοτάξιο κοντά στα ΧΥΤΑ Ασπροπύργου.

    Οι γιατροί του Θριάσιο, όπου νοσηλευόταν ο άνδρας, ενημέρωσαν τον γιο του, το μεσημέρι της Κυριακής για την κατάστασή του.

    Ο 54χρονος σεκιούριτι, που εργαζόταν σε φυλάκιο εργοταξίου με σκοπό την κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου, δέχθηκε επίθεση από συμμορίες που δρουν στην περιοχή. Ο σεκιούριτι δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι με σιδερένια αντικείμενα και οι δράστες αφού τον χτύπησαν έκλεψαν χαλκό, αξίας 30.000 ευρώ, και εξαφανίστηκαν.


    Οι συμμορίες φαίνεται πως γνώριζαν ότι τη συγκεκριμένη μέρα θα ξεφορτώνονταν στο χώρο του εργοταξίου μεγάλη ποσότητα χαλκό σωλήνων.

    Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, ο γιος του υποστήριξε ότι ο 54χρονος ήταν μόνος του στο όχημα που δεν διέθετε κουμπί πανικού, ούτε gps, ασύρματο και εταιρικό τηλέφωνο ωστε να μπορεί να ειδοποιήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.


    Ο γιος του αναφέρει πως το εργοτάξιο δεν περιφρουρείται με κάμερες, ούτε διαθέτει την σχετική περίφραξη και «οι αστυνομικές Αρχές γνωρίζουν για την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης περιοχής» καθώς στο παρελθόν έχουν συμβεί αρκετά ανάλογα περιστατικά. «Δεν του είχαν διαθέσει ούτε το απαραίτητο αλεξίσφαιρο γιλέκο», σημειώνει ο γιος του.

    Την υπόθεση έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Φυλής.

    Πηγή: Πρώτο Θέμα



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ