16.3 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Νέα Φιλαδέλφεια: Ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων η Υπουργός Αθλητισμού της Κροατίας σε επαφή με Βρούτση

    Η Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού της Κροατίας, Nikolina Brnjac, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, εκφράζοντας τη βαθιά λύπη και τα συλλυπητήρια της για όσα τραγικά και αδιανόητα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, καταδικάζοντάς τα απερίφραστα.

    Ο κ. Βρούτσης και η κ. Brnjac συζήτησαν για τα απαράδεκτα περιστατικά βίας και χουλιγκανισμού, τα οποία δεν είναι αποδεκτά και δεν χωρούν στο ποδόσφαιρο και γενικά στον αθλητισμό.

    Η Υπουργός Αθλητισμού της Κροατίας ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των δραστών, προσφέροντας κάθε δυνατή συνδρομή της.

    Ο Αναπληρωτής Υπουργός την ευχαρίστησε και την προσκάλεσε στην Ελλάδα, προκειμένου να συνεχιστούν από κοντά οι συζητήσεις και η διμερής συνεργασία με στόχο τη δημιουργία ενός κοινού πλαισίου για την αντιμετώπιση του διεθνούς φαινομένου της έξαρσης της οπαδικής βίας.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ