15 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Ολυμπιακός: Επιστολές σε υπουργείο και αστυνομία για πρόληψη έξτρα μέτρων στο ματς με Γκενκ

    Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια – και όχι μόνο – πληροφορίες αναφέρουν πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε χθες επιστολές προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ζητώντας δρακόντεια μέτρα στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς η πειραϊκή ομάδα αντιμετωπίζει απόψε την Γκενκ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, στάλθηκε σήμερα μια νέα επιστολή, όχι μόνο προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αλλά και την Ελληνική Αστυνομία, καθώς νωρίτερα οι αρχές, σε μπλόκο στα σύνορα, απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα σε επτά Ρουμάνους οπαδούς.

    Οι εν λόγω οπαδοί υποστηρίζουν αθλητικό κλαμπ αδελφοποιημένο με την Γκενκ και πήγαιναν στον Πειραιά για το ματς με τον Ολυμπιακό.

    Αναφέρεται ότι κατά την έρευνα εντοπίστηκε ένα μαχαίρι, οπότε και τους απαγορεύτηκε η είσοδος στην Ελλάδα.

    Εκτός όμως από τις αστυνομικές δυνάμεις που θα βρίσκονται απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», θα υπάρχει και ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας, με την οποία συνεργάζεται η ομάδα, από την οποία έχει ζητηθεί να αυξήσει τα αντίστοιχα μέτρα ασφαλείας εντός και εκτός του γηπέδου.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ