25.8 C
Athens
19.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Τραγωδία στο Blue Horizon: Από πνιγμό ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη – Διατάχθηκε ΕΔΕ για τις ενέργειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά


    Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 36χρονου Αντώνη που έχασε τη ζωή του ενώ προσπαθούσε να μπει στο πλοίο «Blue Horizon».

    Οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν ότι ο θάνατος προήλθε από πνιγμό, ενώ στο κεφάλι του εντοπίστηκαν εκδορές και κακώσεις.

    Παράλληλα, ΕΔΕ για τις ενέργειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά διέταξε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Διέταξα τη διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τις ενέργειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ως προς τη διαχείριση του τραγικού περιστατικού» αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο υπουργός Ναυτιλίας.


    Και νέο βίντεο-σοκ

    Ένα ακόμη σοκαριστικό βίντεο από την αδιανόητη τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (6/9) με τον θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά, την ώρα που το πλοίο «Blue Horizon» αναχωρούσε για το Ηράκλειο της Κρήτης, αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Το βίντεο φαίνεται να κατέγραψε επιβάτης άλλου πλοίου και σε αυτό ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει «πάρτε τον, σώστε τον άνθρωπο, μαζέψτε τον» καθώς ο άτυχος 36χρονος προσπαθεί να μείνει στην επιφάνεια του νερού.




    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ