25.8 C
Athens
23.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Έρχονται καρατομήσεις στο Λιμενικό για τον θάνατο του 36χρονου στον Πειραιά


    Καρατομήσεις έρχονται στο Λιμενικό, σύμφωνα με την Καθημερινή, μετά τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη, στο Blue Horizon.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από τα διαθέσιμα βίντεο δεν διακρίνεται κάποιος λιμενικός να παρακολουθεί όσα συνέβησαν στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ την απουσία στελεχών του Λιμενικού από το σημείο έχουν επισημάνει και αυτόπτες μάρτυρες. Κατά μία εκδοχή, ένας λιμενικός βρισκόταν δεκάδες μέτρα μακριά, παρότι το πλοίο δεν είχε ακόμη φύγει. Έχει διαταχθεί ΕΔΕ για να διερευνηθούν οι ενέργειες και οι πιθανές παραλείψεις του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

    Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εις βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων για τη δολοφονία του 36χρονου.
    Ειδικότερα, η εισαγγελία Πειραιά άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο κατά του μέλους του πληρώματος που συστηματικά έσπρωχνε τον άτυχο 36χρονο μέχρι να τον πετάξει τελικά στη θάλασσα, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο.


    Ακόμη, για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο διώκονται τα άλλα δύο μέλη του πληρώματος που μετείχαν στο αποτρόπαιο περιστατικό.

    Στον καπετάνιο του πλοίου ασκήθηκε ποινική δίωξη με βάση τις νέες διατάξεις που ψηφίστηκαν για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες που επίσης είναι κακούργημα. Τέλος να σημειωθεί ότι θα διενεργηθεί επείγουσα έρευνα από την Εισαγγελία για τις ευθύνες του Λιμενικού Σώματος.




    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ