26.4 C
Athens
24.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Ο Γιάννης Οικονόμου για τη μαφιόζικη εκτέλεση στη Λούτσα: «Πολύ σύντομα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα»


    Συνέντευξη στο Mega παραχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τη μαφιόζικη εκτέλεση στη Λούτσα.

    «Μέχρι να έχουμε το σύνολο των στοιχείων και της πληροφορίες που θα μας επιτρέψουν να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα, οφείλουμε να είμαστε αρκετά συγκρατημένοι. Φαίνεται ότι πρόκειται για άτομα τουρκικής υπηκοότητας. Κάποιοι από αυτούς είχαν μαζί τους ευρωπαϊκές ταυτότητες», ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου.

    Όπως τόνισε, «Μένει να δούμε αν οι ταυτότητες αυτές ήταν πραγματικές ή πλαστές. Μένει να διασταυρώσουμε μια σειρά από στοιχεία σε ό,τι αφορά και την πινακίδα του οχήματος. Υπάρχει μια τεράστια κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. Υπάρχουν χρήσιμα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί», ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου.


    Ο κ. Οικονόμου επισήμανε ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι η υπόθεση αφορά ναρκωτικά χωρίς να προχωρά σε περισσότερες λεπτομέρειες. «Πρέπει να μένουμε στα στοιχεία. Μέχρι τώρα έχουμε τους ανθρώπους αυτούς, έχουμε κάλυκες, έχουμε κάποιες κρίσιμες πληροφορίες που ψάχνουν οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.».




    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ