26.4 C
Athens
24.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Η Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας συναντήθηκε με τον Οικονόμου – Τι συζήτησαν


    Η Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα: «Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστα Κατσαφάδο και τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο».

    Η ανακοίνωση της Ένωσης

    Το προεδρείο της Ένωσής μας πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστα Κατσαφάδο και τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο.

    Αφού τους καλωσόρισαμε στην πόλη μας, πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συζήτηση όχι, αυτή τη φορά, σε στενό υπηρεσιακό πλαίσιο. Έμφαση δόθηκε στις πρωτοφανείς καταστάσεις που βιώνουν οι συνάνθρωποι μας στο Ν. Θεσσαλίας,  με τον κ. Υπουργό και Υφυπουργό να συγχαίρουν την Ένωσή μας για τις πρόσφατες ανθρωπιστικές δράσεις της, στις πληγείσες περιοχές του Ν. Θεσσαλίας.


    Αναφορικά με εξειδίκευση των θεσμικών και οικονομικών αιτημάτων που αφορούν εν γένει το συνδικάτο μας αλλά και τα ειδικότερα ζητήματα που απασχολούν την περιφέρειά μας, συναποφασίσαμε όπως το προσεχές διάστημα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση με επίσκεψή μας στην έδρα του Υπουργείου ΠτΠ στην Αθήνα.

    Τέλος, ο Πρόεδρος της Ένωσής κ. Ιωάννης Ψαρογιάννης, επέδωσε στους κ.κ. Υπουργό και Υφυπουργό, αναμνηστικά με το έμβλημα της Ένωσής μας.


    Για το Προεδρείο

    Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

    Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

    Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

    Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

    Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

    Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

    Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

     

     



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ