20.8 C
Athens
18 C
Thessaloniki
Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024
More

    Ο «κλέφτης χοντρός», τα ψηφοδέλτια με τα 50ευρα και τα ευτράπελα στις αυτοδιοικητικές εκλογές!


    Δεν έλειπαν τα ευτράπελα από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής, με ιδιαίτερα περιστατικά να καταγράφονται σε διάφορες περιοχές της χώρας.

    «Κλέφτη χοντρέ» έγραψαν με λαδομπογιά στην μάντρα του σπιτιού υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στο δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων.

    Στη Γαστούνη Ηλείας ο νυν δήμαρχος διαπίστωσε ότι ένας 28χρονος έδινε ψηφοδέλτια συνοδευόμενα από… 50ευρα, σε Ρομά της περιοχής προκειμένου να ψηφίσουν άλλον υποψήφιο.


    Στο Κουτσοπόδι Αργολίδας, ενός εκλογικού κέντρου, δύο άτομα ξυλοφόρτωσαν έναν 25χρονο υπήκοο Αλβανίας, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο. Στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου ένας 40χρονος ψήφισε σε… δύο εκλογικά τμήματα που συστεγάζονταν, έγινε αντιληπτός και διακόπηκε η εκλογική διαδικασία.

    Στην Κάτω Αχαΐα ένας 40χρονος δημοτικός σύμβουλος υπέβαλε μήνυση σε πατέρα και γιο αλλά και δύο ακόμη άτομα γιατί ανάρτησαν βίντεο στο Facebook, μέσω του οποίου των δυσφήμιζαν ψευδώς ότι χρημάτιζε ψηφοφόρους στα εκλογικά τμήματα.


    Στην Καλαμάτα ένα ζευγάρι είχε στήσει θρανίο και διένειμαν «σταυρωμένα» ψηφοδέλτια υποψήφιου περιφερειάρχη και δημάρχου. Αντίστοιχα περιστατικά διανομής «σταυρωμένων» ψηφοδελτίων καταγράφηκαν στην Κόρινθο, στο Αγρίνιο, στην Αμαλιάδα και σε άλλες περιοχές



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ