25.2 C
Athens
25 C
Thessaloniki
Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Φλώρινα: Έτσι, έγινε το δυστύχημα με τους δύο νεκρούς – Ο διαπληκτισμός και οι μπουνιές


    Λεπτομέρειες για το τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς στο κέντρο της Φλώρινας φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ThessToday.

    Ήταν περίπου στις 07:00 το πρωί της Κυριακής, όταν αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στο άγαλμα του Ρώσου στρατιώτη στη συμβολή των οδών Γρεβενών και Βογατσικού. Η Πυροσβεστική της Φλώρινας ανέσυρε τον 23χρονο οδηγό και τον 79χρονο συνοδηγό οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας.

    Οι πληροφορίες του ThessToday αναφέρουν ότι πριν το δυστύχημα προηγήθηκε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημίες 200 μέτρα πιο μακριά, στο οποίο μάλιστα εμπλεκόταν το ίδιο όχημα αλλά και ο 23χρονος θανών. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο 23χρονος -πιθανολογείται υπό την επήρεια μέθης- προσέκρουσε σε όχημα που είχε σταματήσει πίσω από άλλο όχημα (αυτό του δυστυχήματος) τη στιγμή που επιβιβαζόταν ο 79χρονος.


    Από την πρόσκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημίες σε τρία ΙΧ ενώ μάλιστα ακολούθησαν διαπληκτισμοί και χειροδικίες. Ο 23χρονος πάνω στην ταραχή του επιβιβάστηκε στο πρώτο όχημα χωρίς να αντιληφθεί την παρουσία του ηλικιωμένου. Ανέπτυξε ταχύτητα και μετά από 200 μέτρα παραβιάζοντας την ροή του κυκλικού κόμβου που υπήρχε στο σημείο προσέκρουσε με φόρα στο άγαλμα του Ρώσου στρατιώτη.

    «Μετά την πρόσκρουση το αμάξι άρπαξε φωτιά. Πήρα έναν πυροσβεστήρα και έσβησα τις φλόγες μαζί με τους περαστικούς. Στα χέρια μας ξεψύχησε ο 23χρονος. Ο ηλικιωμένος πέθανε ακαριαία» περιγράφει στο ThessToday αυτόπτης μάρτυρας. Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται τροχαίο δυστύχημα στο συγκεκριμένο σημείο.


     

     



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ