28.1 C
Athens
22.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024
More

    Κολωνός: Καταθέτει η θεία της 12χρονης – Το αίτημα των κατηγορουμένων για διευκρινιστικές ερωτήσεις στην ανήλικη (εικόνες)


    Με την κατάθεση της θείας της 12χρονης ανήλικης από τον Κολωνό συνεχίζεται σήμερα, κεκλεισμένων των θυρών, η δίκη για την σεξουαλική κακοποίηση και μαστροπεία του παιδιού. Η δίκη συνεχίζεται σε αίθουσα του Εφετείου.

    Ειδικότερα, με την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης οι 26 συνολικά εμπλεκόμενοι άκουσαν το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν με εισαγγελέα της έδρας να το διαβάζει και με τους κατηγορούμενους τηρούν την ίδια στάση που είχαν και στις απολογίες τους στην ανακρίτρια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος Ηλίας Μίχος αρνήθηκε ότι βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη, αλλά παραδέχθηκε ότι είχε συνευρεθεί μαζί της. Από την πλευρά της η 38χρονη μητέρα του κοριτσιού αρνήθηκε ότι εξωθούσε το παιδί στην πορνεία.


    Κατά τις ίδιες πληροφορίες σήμερα τέθηκε αίτημα από τους συνηγόρους υπεράσπισης να τεθούν συμπληρωματικές ερωτήσεις στην ανήλικη. Σε περίπτωση που το αίτημα γίνει δεκτό η εξέταση δεν θα γίνει διά ζώσης, αλλά οι ερωτήσεις θα διατυπωθούν γραπτώς και θα απαντηθούν με την παρουσία ψυχολόγου.

    6079304 scaled


    6079316 scaled

    6079295 scaled

    6079311 scaled



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ