24 C
Athens
22.7 C
Thessaloniki
Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Δολοφονία Γεωργίας: Νέο σοκαριστικό βίντεο – Η στιγμή που οι δράστες μεταφέρουν τη σορό της 41χρονης εγκύου


    Νέο βίντεο ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας στιγμιότυπο της φρίκης.

    Στο βίντεο, που δημοσίευσε η ΕΡΤ,  φαίνονται οι δύο άνδρες, ο σύντροφός της άτυχης γυναίκας και ο φίλος του να μεταφέρουν το πτώμα της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

    Εχθές, ρεπορτάζ του Mega αποκάλυψε τη στιγμή που ο σύντροφος της 41χρονης και ο συνεργός του έχουν φύγει από το διαμέρισμα και να περπατούν στην οδό Περικλέους κρατώντας μία σακούλα που φέρεται να περιέχει προσωπικά αντικείμενα της Γεωργίας και επιχειρούν οι φερόμενοι δράστες να ξεφορτωθούν αυτά τα αντικείμενα.

    Το Mega δημοσίευσε και φωτογραφία ντοκουμέντο την στιγμή που ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας με τον σύνεργό του μεταφέρουν το μπαούλο μέσα στο οποίο τοποθέτησαν την σωρό της 41χρονης εγκύου.


    Οι κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν το Σάββατο. Σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης και ληστεία (όλες σε βαθμό κακουργήματος και κατά συναυτουργία), όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

    Εξεταζόμενοι προανακριτικά από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο πρώτος αρνήθηκε τις κατηγορίες και επιφυλάχθηκε για περαιτέρω διευκρινήσεις στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή, ενώ ο δεύτερος φέρεται να αποδέχθηκε μόνο τη συμμετοχή του στη ληστεία.




    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ