20.7 C
Athens
19.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Βόλος: Οι καταθέσεις των αδελφών της 18χρονης – Οι αποκαλύψεις για την κακοποίηση


    Στο «φως» της δημοσιότητας βγήκαν όλα όσα είπαν στις αστυνομικές αρχές οι οι άλλες δύο κόρες του 50χρονο που σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του στο Βόλο, ο οποίος βίαζε το μικρότερο από τα παιδιά του.

    Ο 50χρονος είχε αποκτήσει τρεις κόρες από τον πρώτο του γάμο και μετά το τροχαίο δυστύχημα της συζύγου του, αποφάσισαν να μετακομίσουν από την Αθήνα στον Βόλο για να κάνουν μία νέα αρχή στη ζωή τους.

    Η 18χρονη, μετά από χρόνια κακοποίησης από τον 33χρονο αδελφό της μητριάς της, είχε μιλήσει πριν από περίπου έναν χρόνο σε μία από τις αδελφές της, αλλά δεν είχε αποκαλύψει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.


    «Πριν περίπου 8-9 μήνες η αδελφή μου μου είχε αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος την είχε παρενοχλήσει. Η μικρή όμως δεν μου είχε αναφέρει κάτι για βιασμό.

    Το συζήτησα το θέμα με την άλλη μας αδελφή και αποφασίσαμε να στείλουμε τη μικρή σε ψυχολόγο. Έκανε τότε μια συνεδρία» σημείωσε εκείνη, αναφερόμενη στο πώς έμαθε την αλήθεια.


    Την ίδια περίοδο με την αδελφή της, μίλησε και σε μία καθηγήτρια της, αλλά και πάλι δεν είχε αποκαλύψει την πλήρη έκταση των όσων βίωνε.

    «Ήρθε η καθηγήτρια μου στο σπίτι της αδελφής μου. Δεν θυμάμαι τι ώρα ήταν, με ξύπνησαν, λογικά ήταν μεσημέρι. Μετά το πρωινό πήρα το φάρμακο κι έπεσα για ύπνο.

    Στην καθηγήτρια μου είχα μιλήσει το προηγούμενο βράδυ ότι ο μπαμπάς τα έχει μάθει όλα. Της είχα μιλήσει γενικά γι’ αυτά που είχα περάσει στα παιδικά μου χρόνια, χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες. Ήταν η ίδια περίοδος που είχα μιλήσει και στην αδελφή μου» ανέφερε η 18χρονη.

    Η δεύτερη αδελφή της νεαρής, από πλευράς της, σημείωσε πως τον περασμένο Αύγουστο η μικρή «ανέφερε ότι είχε συνευρεθεί μαζί του, αλλά δεν είπε κάτι παραπάνω».

    Όσον αφορά στην ημέρα του φόνου και την παράδοση του πατέρα τους στις Αρχές, η μία ανέφερε πως ο 50χρονος έδρασε «γιατί ήθελε να μας προστατέψει» και η δεύτερη πως ο ίδιος δήλωσε: «έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω σαν πατέρας».

    Στο μικροσκόπιο των ερευνών είναι και το βίντεο 36 δευτερολέπτων με το οποίο ο 33χρονος φέρεται να εκβίαζε την 18χρονη.

    Όπως κατέθεσε η ίδια στις Αρχές, έχει τραβηχτεί χωρίς να το γνωρίζει στο πατρικό της σπίτι. Η ίδια ήταν περίπου 14 ετών, ενώ στα πλάνα διακρίνονται και στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο άνδρας είναι ο 33χρονος.

     



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ