23.5 C
Athens
22.3 C
Thessaloniki
Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Τρία τα δάνεια του 31χρονου στον κρεοπώλη, αλλά με όρους – Το σενάριο που εξετάζεται


    Στα χρήματα που είχε δανείσει ο 31χρονος στον 50χρονο βασικό ύποπτο για την εξαφάνισή του φαίνεται ότι βρίσκεται το «κλειδί» της υπόθεσης που παραμένει σε εξέλιξη στο Μεσολόγγι.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε ο Alpha, το δάνειο των περίπου 17.000 ευρώ δεν ήταν το πρώτο, αλλά εκείνη ήταν η τρίτη φορά που ο άνδρας είχε δώσει ποσά στον 50χρονο.

    Τις άλλες δύο φορές φαίνεται ότι του είχε δώσει από περίπου 5.000 ευρώ. Ωστόσο, ο αγνοούμενος έθετε συγκεκριμένους όρους στον κρεοπώλη για την επιστροφή των χρημάτων.


    Οι όροι αυτοί είχαν να κάνει με το ίδιο το ποσό της επιστροφής, με τον 31χρονο να ζητάει περισσότερα απ΄αυτά που έδινε. Δεν υπάρχουν ακριβές πληροφορίες για το πόσα ζήτησε για τα πρώτα δάνεια, αλλά την τελευταία φορά ήθελε να του επιστραφούν 20.000 ευρώ.

    Κατά την ίδια πηγή, το βασικό σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές είναι πως ο κρεοπώλης, την τελευταία φορά, αντέδρασε στους όρους του αγνοουμένου. Αυτή φαίνεται πως είναι και η αιτία του καυγά τους, μέσω τηλεφώνου.


    Υπενθυμίζεται πως ο 31χρονος είχε στείλει μήνυμα στον 50χρονο για να του ζητήσει τα χρήματά του πίσω, πριν επιστρέψει στην Ιταλία όπου εργαζόταν, με τον δεύτερο να απαντά, αλλά να σβήνει, στη συνέχεια, την απάντησή του.

    Από την άρση του τραπεζικού απορρήτου, που ζητήθηκε με χθεσινό βούλευμα, θα δοθούν απαντήσεις για την πορεία των χρημάτων.

    Ο δικηγόρος της οικογένειας, σε δηλώσεις του στο ίδιο μέσο, σχολίασε πως «αυτό που μπορούμε να πούμε, και ήδη έχουμε καταγγείλει ενώπιον των Αρχών, είναι ότι ο Μπάμπης τού είχε στείλει μήνυμα και ήθελε τα χρήματά του πίσω. Το μήνυμα αυτό έχει τη μορφή τελεσιγράφου».

    «Κρατάμε αυτό, που είναι στοιχείο. Είναι πολύ σημαντικό να δούμε ποια είναι η απάντηση του συγκεκριμένου ανθρώπου, που τη διέγραψε» συμπλήρωσε.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ